Watersport Informatie Event 11 maart 2017

Beste watersporter,

Bent u benieuwd wat er zoal op watersportgebied leeft in Nederland en omstreken? Dan nodigen wij u met veel plezier uit voor het 5e Watersport Informatie Event in Sint Annaland. Dit gratis evenement staat volledig in het teken van watersportgerelateerde onderwerpen en ervaringen en wordt georganiseerd door de Watersportvereniging Sint-Annaland in samenwerking met de watersport bedrijven aan Boulevard Mariteam in Sint Annaland.

Wat kunt u verwachten?
Op zaterdag 11 maart 2017 zijn er tussen 11:30 en 15:30 uur diverse workshops en lezingen met uiteenlopende onderwerpen gericht op zowel zeilende als motorvarende watersporters. Het evenement speelt zich af aan de oostzijde van de jachthaven in Sint Annaland. U wordt vanaf 10:30 uur ontvangen met een warme kop koffie aan boord van de rondvaartboot “Frisia”. Aansluitend na de lezingen nodigen wij u opnieuw van harte uit op de “Frisia” waar nog een lekkere borrel voor u klaar staat om de dag gezellig af te sluiten.

Kooij Ship Operation, Gerbert Kooij geeft de volgende lezing:

CORROSIE; is dat te voorkomen ?

Corrosie is een ander woord voor ROEST. In principe corroderen vrijwel alle ondergronden, maar wat is de reden dat het ene nu sneller en gemakkelijker roest dan het andere materiaal? En hoe komt het dat verbindingen en lastige hoeken sneller corroderen? Gerbert Kooij heeft zich in 2016 gecertificeerd als NACE coating inspector. NACE International is een Amerikaans training instituut voor corrosie bescherming. Benieuwd hoe corrosie is te voorkomen en op te lossen ? Meldt u dan aan voor deze seminar.

 

 

Wij willen u vragen een keuze te maken voor drie lezingen die u het meest aanspreken (plus één reserve). Vorig jaar konden we bijna iedereen haar en zijn voorkeuren inwilligen, de eerste 120 zijn in ieder geval verzekerd van het door hun gekozen rooster, dus schrijf u snel in met behulp van onderstaande link.

Lees het gehele artikel en/of schrijf u nu in: klik hier.

 

Call Now Button