Watersport Informatie Event 22 februari 2014

watersport-event-220214
 
Beste watersporter,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het 2e Watersport Informatie Event. Dit wordt georganiseerd en u gratis aangeboden door WSV-Sint Annaland en de hier gevestigde watersport bedrijven aan Boulevard Mariteam.

Wat kunt u verwachten?   Op zaterdag 22 februari zullen er twaalf lezingen/activiteiten plaatsvinden met uiteenlopende onderwerpen zoals: meteo in de watersport, laminaatschades aan uw boot, technische trends en ontwikkelingen in de watersport, een lifestyle workshop, Help! We gaan een boot kopen, voor langere tijd weg.. gaan we Columbus of Odysseus volgen, het ontdekken van nieuwe vaargebieden, maritieme veiligheid, uitleg wedstrijdregels voor het zeilen, nieuwe zeilen en de bekende zeilers: Christa ten Brink en haar man Ysbrand Endt die de Transat 6.50 hebben gevaren en onze wereldkampioen Lobke Berkhout die verteld in haar laatste Olympische Spelen.

Het event speelt zich af aan de oostzijde  van de jachthaven in Sint Annaland. U wordt ontvangen vanaf 10:30 uur aan boord van de rondvaartboot “Frisia”.

 

Kooij Ship Operation, Gerbert Kooij geeft de volgende lezing: Laminaat schade aan uw boot.
 
Iedereen kent ze wel, scheurtjes in je dek of romp. Door overbelasting ontstaan er haarscheuren in de polyester, sandwich of woodcore ondergrond. Hoe ontstaan ze en wat is de invloed van vochtopname?
 
Lees het gehele artikel en/of schrijf u nu in ; klik hier.
 
 
Call Now Button