Watersport Informatie Event 31 januari 2015

WIE-banner_2015 

Beste watersporter,

Met veel plezier nodigen wij u uit voor het 3e Watersport Informatie Event in Sint Annaland. Dit is een gratis evenement en wordt georganiseerd door de WSV in samenwerking met de watersport bedrijven aan Boulevard Mariteam in Sint Annaland.

Wat kunt u verwachten?

Op zaterdag 31 januari 2015 zijn er tussen 12.00 en 15.00 uur diverse workshops en lezingen met uiteenlopende onderwerpen gericht op zowel zeilende als motorvarende watersporters. Het evenement speelt zich af aan de oostzijde van de jachthaven in Sint Annaland. U wordt vanaf 10:30 uur ontvangen met een warme kop koffie aan boord van de rondvaartboot “Frisia”. Aansluitend na de lezingen nodig wij u opnieuw van harte uit aan boord van de “Frisia” waar nog een lekkere borrel voor u klaar staat om de dag gezellig af te sluiten.

Kooij Ship Operation, Gerbert Kooij geeft de volgende lezing: 
Vocht in mijn boot, heb ik dan ook meteen osmose?

Water is voor de watersporter om van te genieten. Maar als het water zich op plekken bevindt waar u het niet wilt hebben kan er serieuze schade ontstaan met een reële kans op houtrot in de sandwichconstructie of osmose. Tijdens de lezing krijgt u te zien hoe u zelf kunt ontdekken of ook uw boot wordt aangetast. Ook hierbij geldt; voorkomen is beter dan genezen.

Wij willen u vragen een keuze te maken voor drie lezingen die u het meest aanspreken (plus één reserve). Vorig jaar konden we bijna iedereen haar en zijn voorkeuren inwilligen, de eerste 120 zijn in ieder geval verzekerd van het door hun gekozen rooster, dus schrijf u snel in.

Lees het gehele artikel en/of schrijf u nu in ; klik hier.
 

 

Call Now Button